Forside Om OsHundene Hvalpe Foto Galleri Links Kontakt Os
Lidt om os og vores opdræt

 

Vores mål med opdræt er primært 3 ting -  Vi går meget op i hundenes temperament, sundhed og eksteriør - i nævnte rækkefølge!

  • For os er temperamentet det allervigtigste - der er ikke noget ved at eje en smuk hund som ikke er til at være i stue med.
  • Sundhed kommer i 2. række og vi avler naturligvis kun på sunde og raske hunde. Skjulte defekter kan vi af gode grunde ikke tage forbehold for, men skulle der dukke negative overraskelser op i avlen, gør vi noget ved det.
  • Sidste prioritet er udseendet. Vores hunde er naturligvis eksteriørbedømt på udstillinger, og opfylder kravene for avlsgodkendelse.
  • Som opdrætter under DKK, kræves at avlshunde er udstillingspræmierede med min. 2. præmie, at de er røntgenfotograferede for HD (hofteledsdysplasi) og fri-lyst for arvelige øjenlidelser (PRA og Cataract).

Oles hundefortid

Oles barndom bestod af forskellige hunde - blandinger, en ruhåret gravhund og hendes hvalp Pjok, en collie, en bokser som "røg pibe" m.m. Senere har han selv haft korthåret hønsehund, en golden retrieverblanding og sidst en kleiner münsterlænder.
 
Charlottes hundefortid

Min tidlige barndoms sorte cocker,  Buller - som iøvrigt blev hjembragt af min bror som havde vundet den i kortspil, er den eneste hund jeg havde som barn. Først i 1980 fik jeg en labrador. Senere købte jeg en breton, som dog kun var hos mig i et års tid.
 
"Vores" hundeliv

Vores fælles hundeliv begyndte, da jeg flyttede ind hos Ole i 2001 med Rusty og Ditte. Idag består vores hundehold af 3 familiehunde - cockerne Emma og Rusty og springeren Nanna.
Vi ejer yderligere en tæve efter Nanna, som bor hos en familie i Frederikshavn.
 
Hvem er vi?

Hr. og Fru Jensen:

Ole er udlært elektriker og elinstallatør og arbejder hos Elforsyningen ENV i Hjørring. Fritiden bruges mest i garage og have, men Ole går også "på jagt" - det var jo derfor vi fik Nanna! Læs mere på hendes side... thø hø...Ole har 2 børn som nu bor sammen med deres kærester i Nørresundby og Åbybro med deres kærester. Til sommer udvides familien med et barnebarn - det bliver spændende!

Charlotte er uddannet i butik, men tog i 2006 en ny uddannelse som Social- og Sundhedshjælper. Jeg er nattevagt i et botilbud for 30 voksne udviklingshæmmede i Hjørring - det passer glimrende til vores hundeliv, og da jeg alligevel ikke kan sove om natten, kan jeg jo lige så godt blive betalt for at være vågen. Ud over at forsøge at få huset til at se anstændigt ud, er jeg bidt af en gal komputer.

Vi slog pjalterne sammen i 2001 og blev gift i 2006. Vi bor på landet i et hus ved Tårs i Vendsyssel.

 
 
 
Forskellen på hunde og katte:

Hunden tænker:
Mine mennesker giver mig et godt hjem og jeg bliver behandlet venligt, jeg får god mad, jeg bliver kælet for. De må være Gud.

Katten tænker:
Mine mennesker giver mig et godt hjem og jeg bliver behandlet venligt, jeg får god mad, jeg bliver kælet for. Jeg må være Gud.
 

 
Forside | Om Os | Hundene | Hvalpe | Foto Galleri | Links | Kontakt Os
© Candour 2008. All rights reserved.